Beurs Zimbabwe

 

Beursbezoek Africa’s Eden in Victoria Falls, Zimbabwe

6 jaar geleden maakten Nicole en ik onze eerste reis samen door Afrika. Die reis startte in Victoria Falls.Beiden ontzettend uitgekeken naar deze rondreis door Zimbabwe (voor een bezoek aan de Victoria Watervallen), Malawi & Zambia, startten we direct met het hoogtepunt. Niet alleen die reis, maar alle jaren en reizen hebben we het nog steeds over ons eerste avontuur samen bij de immens imposante Victoria Watervallen. Het enthousiasme, de passie en liefde straalden er aan alle kanten vanaf en de Falls waren zo krachtig dat we het compleet doorweekt uitgeschreeuwd hebben van vreugde en geluk. 

en nu 6 jaar later..

.. staan we weer aan de vooravond van het voor ons nog steeds memorabele Victoria Falls avontuur. Sindsdien is er veel veranderd. Beiden hebben we onze baan in loondienst opgezegd om onze dromen na te jagen. De droom om anderen net zo’n overweldigende en memorabele tijd te laten beleven. Niet zomaar reizen op maat samen te stellen, maar een die letterlijk in jouw DNA zit. Het geheim hiervoor? Het écht persoonlijk te maken en er zo over in gesprek te gaan dat de liefde en passie ervan af spat en het beste naar boven komt. Vanuit hier vallen alle puzzelstukjes op zijn plek en vormt dit een gegronde basis voor een unieke droomreis op maat.  

 

Maar terug naar de beurs.. 

Dit kunnen we natuurlijk alleen maar doen als we onze specialistische kennis over de bestemmingen blijven actualiseren, zelf ook blijven ‘proeven’ en ervaren. En dat is precies waarom we hier nu in op de Africa’s Eden in Victoria Falls zijn. 

We maken niet alleen de relatie met de klant persoonlijk, maar ook met de partners ter plaatsen. We ontmoeten ze, maken afspraak face-to-face en bouwen een duurzame band op. Dit is de wijze waarop wij graag werken en dit is de reden waarom wij kunnen garanderen dat waar we de reiziger naar op pad laten gaan, we voor 110% achter staan. 

 Tijdens de beursdagen ontmoeten we tientallen lodges en onze vaste samenwerkingspartners ter plaatsen. We praten met (regionale) vluchtaanbidders en ontmoeten (con)collega’s uit de branche, maar er is ook een dag om activiteiten te doen en de interessante lodges zelf te bezoeken. Komende weken updaten we al onze bevindingen op de website en verwerken we alle bevindingen op onze hoogtepunten pagina’s en accomodatiepagina.

Zimbabwe reizen & inspiratie

15 dagen | Mana Pools, Hwange, Victoria Falls, Okavango Delta

v.a. € 7.200 p.p.

Zimbabwe & Botswana

En dat uitzicht, om nooit te vergeten!

Wat een fantastische ervaring was dit! De eerste dagen op safari en slapen in een prachtig gelegen lodge midden in de natuur.  In de avond genieten van de ‘Bushgeluiden’ bij het kampvuur. En dat uitzicht, om nooit te vergeten. De laatste dagen chillen met een cocktail in onze hand op tropisch Zanzibar. Zon, zee en strand. We hebben genoten!

Inge

Tanzania, November 2018

Andere reizigers gingen u voor
Alle reviews

Laat je inspireren door onze
Safari blogs

De reis voldeed aan al onze wensen, we hebben genoten

Allereerst was de vakantie, super geslaagd! Het voldeed aan al onze wensen en we hebben genoten. Doordat Nicole de tijd voor ons nam, om goed naar onze wensen te luisteren, klopte alles aan onze reis. Alles was mogelijk, een nachtje langer op de ene locatie, een gunstigere vlucht, etc. Wij wilde heel graag duiken en door de ervaring van Nicole, hebben we dit kunnen doen op de mooiste plek bij Zanzibar. Wij zijn helemaal geen ervaren reizigers, maar door alle tips die Nicole ons mee gaf, was dat ook helemaal niet nodig en kwamen wij prima uit de voeten. Wij gaan in de toekomst zeker nog eens op reis met de hulp van Nicole, nu weet ze nog beter wat voor ons een reis perfect maakt, dus dat gaat zeker goed komen!

Noortje en Bram

Tanzania, September 2019

Al onze parels op een rij
Alle bestemmingen