Mozambique reizen

Elke Mozambique rondreis is een creatie op maat
Alle rondreizenVraag jouw reisvoorstel aan

Laat je inspireren door onze

Reizen naar Mozambique

Met veel liefde hebben we een een kleine selectie reizen voor jou uitgeschreven en online gezet. Uiteraard zijn dit slechts voorbeelden en zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat je hier inspireren, maar verdwaal vooral niet in alle mogelijkheden. Haak ons in een vroeg stadium aan, want wij zijn er om je te helpen en aan de hand van jouw reiswensen de Afrika reis op maat samen te stellen die voor 100% bij jullie past! Hoe zo’n proces van reisidee tot een concrete rondreis op maat eruit ziet bij Safari Atelier, lees je op onze special Afrika rondreis op maat pagina.

Veel leesplezier!

Onze voorbeeld reizen naar Mozambique

Safari Atelier - Bahia Mar - Vilanculos - boottocht Bazaruto - Mozambique

Avontuurlijke selfdrive Mozambique


17 dagen, vanaf € 3.610 per persoon

Highlights van deze reis: Inhaca Island, Inharrime, Tofo, Vilanculos/ Bazaruto.

Safari Atelier - As Dunas - Bazaruto - Vilanculos - Mozambique

Zimbabwe & Mozambique


16 dagen, vanaf € 5.240 per persoon

Highlights van deze reis: Matusadona, Hwange, Victoria Falls, Vilanculos / Bazaruto archipel.

Jouw Mozambique rondreis op maat

 

Word jij ook zo enthousiast van een van de Mozambique reizen op deze pagina? Dit kan de basis van jouw reis worden! Wil je totaal iets anders?

Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om in te gaan op jouw specifieke (reis)wensen. Daarmee is elke rondreis van Safari Atelier een maatwerk creatie.

Laat ons weten waar wij rekening mee moeten houden zodat we samen jouw droomreis naar Mozambique op maat kunnen ontwerpen.

 

 

Lees snel verder voor meer Mozambique inspiratie

Maatwerkreizen naar Mozambique met Safari Atelier

Reizen door Mozambique betekent een weergaloze opsomming van tropische hoogtepunten! Door het roerige verleden van Mozambique zijn de wildparken zoals Gorongosa, Zinave en Limpopo opkomend maar nog niet volledig voorbereid op kwalitatieve safari’s. De hoogste concentraties wilde dieren zit in Gorongoso en met de bouw van een nieuwe lodge hoopt Safari Atelier dit park gauw in haar reisvoorstellen op te nemen. De schitterende kustlijn kent zoveel verschillende pareltjes. Wij hebben ze bezocht en onze favoriete plekken in Chindenguele, Inhambane, Tofo, Vilanculos en de Bazaruto archipel verwerkt in onze voorbeeldreizen!

 

Combineer Zimbabwe, Botswana of Zuid-Afrika met Mozambique

Het bekenste hoogtepunt van Zimbabwe zijn de Victoria Watervallen. Deze spectaculaire Falls liggen op het vierlandenpunt met Zambia, Namibië en Botswana. Een bezoek aan de Victoria Watervallen kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met een bezoek aan de Caprivi strook in Namibië of het wildparadijs van de Okavango Delta. Doordat Victoria Falls een internationale luchthaven heeft kunnen reizigers gemakkelijk naar Mozambique of Kaapstad vliegen als verlening. Vraag Safari Atelier naar de mogelijkheden!

 

Als een rondreis naar Mozambique je aanspreekt, vind je onderstaande bestemmingen wellicht ook interessant:

Laat je inspireren door onze
Avontuurlijke Safari Atelier blogs

Vraag jouw reisvoorstel aan

Elke rondreis van Safari Atelier een maatwerk creatie. Laat ons weten waar wij rekening mee moeten houden en samen ontwerpen we een droomreis op maat.

Daarom boek je jouw reis bij Safari Atelier

  • Sinds 2009 voet op Afrikaanse bodem
  • Persoonlijk advies & reis op maat
  • Lodges & partners met oog op duurzaamheid
  • Écht alle plekken zelf bezocht!
  • Professioneel en tóch informeel

Deze reizigers gingen jou voor!
Reviews