Contact

Mail of bel ons om jouw reisideeën en wensen met ons te delen

 

Safari Atelier ontmoeten

“Er is niets verslavender dan reizen, en er is niets fijner dan ’thuiskomen’ in Afrika.”

Leuk dat je met ons in contact wilt komen. Uiteraard is het mogelijk om een afspraak te plannen en zo jouw reiswensen met ons te bespreken. Wij bereiden met liefde een online of fysieke afspraak voor, maar komen indien gewenst ook naar je toe. Zo krijg jij (maar ook de beoogde reis) de aandacht die het verdient. Zikomo Kwambiri!

 

Deel de liefde voor Afrika
Telefonisch contact

Heb je een vraag over (een van`) onze bestemmingen, wil je jouw reisideeën met ons delen, of ben je op zoek naar advies? Neem dan gerust contact met ons op. Het liefst hebben wij persoonlijk contact. Je kunt ons tijdens kantoortijden bereiken op +31 6 30 03 50 49 (Lisa) of +49 162 1881451 (Nicole).

 

Elke reis op maat
Reisvoorstel  op maat

Jouw reis naar Afrika begint bij een vrijblijvend reisvoorstel op maat. Het creëren van een droomreis op maat doen we aan de hand van een aantal vragen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de aanvullende vragen en eerste ideeën met je door te spreken.

 

Wij nemen alle tijd!
Maak  afspraak

Uiteraard is het mogelijk om een afspraak te plannen en jouw reiswensen met ons te bespreken. Omdat we soms onderweg zijn (in Nederland maar ook in Afrika), stemmen we hiervoor graag een moment af. Laat ons weten wat jou uitkomt en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een moment en plaats af te stemmen (want het kan ook bij jou thuis aan de keukentafel of in de tuin).

Safari Atelier - krulpijl

Of ontmoet ons op een van de informatiedagen

Benieuwd naar wie wij zijn en wat we doen? Bezoek een van onze informatiedagen! Tijdens zo’n dag geven wij een presentatie over zowel Safari Atelier als de bestemmingen die we aanbieden en de manier waarop wij rondreizen naar Afrika op maat creëren. Daarnaast heb je de mogelijkheid om met ons in gesprek te gaan over specifieke Afrika reisplannen. Benieuwd wanneer de eerstvolgende informatiedag is? Bekijk onze agenda.

Contactgegevens

Safari Atelier

Postadres
Orthen 85
5231 XR ‘s-Hertogenbosch (Nederland)

email: info@safari-atelier.com

 

KvK nummer: 85124176

 

Bereikbaarheid

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 9.00 – 17.30 uur. Natuurlijk maken wij in de avond of in het weekend ook graag tijd voor je. Neem gerust contact met ons op om een geschikt moment af te stemmen, zodat we alle tijd voor je hebben. Je kunt ons ook per whatsapp op onderstaande nummers bereiken.

email: info@safari-atelier.com

+49 162 1881451 (Nicole)

+31 6 30 03 50 49 (Lisa)

Neem contact met ons op

Over Safari Atelier…

“Traveling, it leaves you speechless then turns you into a storyteller” – Ibn Battuta

Laat je inspireren door onze
Avontuurlijke Safari Atelier blogs

Wij stellen ons graag voor!
Wie wij zijn

Vraag gerust aan!
Reisvoorstel

Stel ons een vraag
1
Hi Afrika liefhebber,

Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje!