Infodagen

Bespreek jouw reisideeën en wensen met ons tijdens een van de infodagen

 

Safari Atelier ontmoeten tijdens een infodag

We kunnen ons goed voorstellen dat je benieuwd bent naar de gezichten achter Safari Atelier. Misschien zit je in de oriënterende fase en wil je gewoon wat meer weten over een bepaalde bestemming. Of heb je al best een goed beeld van jouw ideale volgende (rond)reis, en wil je hierover met ons in gesprek. Allemaal redenen om naar onze persoonlijke en kleinschalige infodag te komen. Want de presentaties van onze informatiedagen hebben een informele sfeer en nodigen uit om met ons in gesprek te gaan. Bovendien hebben we altijd een beperkt aantal plekken beschikbaar, zodat we zeker weten dat we alle persoonlijke tijd voor je hebben.

Wat kun je verwachten op onze infodagen?

  • Interessante presentaties over onze Afrika bestemmingen
  • Een aantal rondreizen uitgelicht
  • Verhalen, foto’s en video’s uit eigen ervaring
  • Praktische tips
  • Gelegenheid tot het stellen van specifieke vragen
  • Alle ruimte om 1 op 1 met ons in gesprek te gaan
  • Inclusief een hapje en een wijntje van www.timetowine.nl, maar het mag natuurlijk ook een ander drankje zijn 😉

De eerstvolgende informatiedag is op 10 december 2022. De locatie zal in Den Bosch of omgeving zijn en de tijd wordt nog bekend gemaakt. Wil je hierbij zijn? Bel, mail of app ons dan even en wij reserveren een plekje (of twee) voor je!

Wij nemen alle tijd!
Maak  afspraak

Op deze pagina zie je wanneer de infodagen zijn. Het is belangrijk dat je je aanmeldt voor een informatiedag, aangezien we het graag kleinschalig houden weet je alleen dan zeker dat er plek is. De toegang is gratis. Staat er geen infodag in de agenda of kun je niet? Maak dan een afspraak en laat ons weten wat jouw uitkomt. We nemen zo snel mogelijk contact op om een moment en plaats af te stemmen.

 

Elke reis op maat
Reisvoorstel 

Jouw reis naar Afrika begint bij een vrijblijvend reisvoorstel op maat. Het creëren van een droomreis op maat doen we aan de hand van een aantal vragen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de aanvullende vragen en eerste ideeën met jou door te spreken.

 

Deel de liefde voor Afrika
Telefonisch contact

Wil je liever eerst telefonisch een vraag stellen? Dat kan! Neem gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op onderstaande telefoonnummers. Het kan zijn dat we onderweg zijn of al in een gesprek zitten. We bellen je dan zo snel mogelijk terug. 

Lisa: +31 6 30 03 50 49

Nicole: +49 162 1881451

 

Meld je aan voor de infodag!

Over Safari Atelier…

“Traveling, it leaves you speechless then turns you into a storyteller” – Ibn Battuta

Laat je inspireren door onze
Safari blogs

Wij stellen ons graag voor!
Wie wij zijn

Vraag gerust aan!
Reisvoorstel

Stel ons een vraag
1
Hi Afrika liefhebber,

Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje!