Safari Atelier

Hoe het allemaal begon en wie wij zijn

 

Safari Atelier - Lisa & Nicole tijdens rondreis door Zambia, South Luangwa

Hoe het begon..

Het leek een hele gewone lente in 2016 te worden. Totdat de kans zich voordeed en we voor het eerst samen voet op Afrikaanse bodem zette. De liefde voor het continent voelden we afzonderlijk van elkaar al veel langer, maar die eerste reis naar Malawi Zambia en de Victoria watervallen ligt ten grondslag aan waar we nu staan. We ontdekten onze gezamenlijke passie voor reizen, voor Afrika, maar ook voor enthousiasmeren van anderen en voor ondernemerschap. En het was dan ook tijdens deze reis dat we onze droom naar elkaar hardop uitspraken. Maar dat het niet bij dromen bleef, blijkt. De vele ‘vlieguren’ samen waren dé gelegenheid om elkaar goed te leren kennen. Inmiddels dragen we samen met trots Safari Atelier! Hetgeen het mogelijk maakt onze passie voor het continent uit te dragen, onze droom te laten leven, en onze liefde te delen. Wij Nicole & Lisa, maken van onze droom jouw droomreis, in ons ‘atelier’ en samen met onze gewaardeerde collega’s ter plaatse.

Nicole & Lisa, de gezichten achter Safari Atelier

 

Afrika is voor mij.. 

“Vanaf het moment dat ik het vliegtuig uitstap en mijn eerste voet de Afrikaanse aarde raakt, voel ik iets heel bijzonders.. Vlinders van enthousiasme en tegelijkertijd een enorm gevoel van rust door mijn hele lichaam gaan. De typische warmte die je ruikt, voelt en ervaart vanaf het moment dat je het vliegtuig uitstapt maakt mij bewust van de essentie van het leven en vertaalt voor mij het gevoel van geluk!

Het liefst ben ik ver van de bewoonde wereld, op een plek waar je ’s nachts wakker blijft onder een hemel met miljoenen sterren, ochtends wordt ontwaakt door het wild en prijs ik mezelf gelukkig tijdens ‘bush television’ met een gin tonic in mijn hand.”

Lisa Repkes

Eigenaresse, Safari Atelier

Nicole in Afrika 

“In 2009 zette ik voor het eerst voet op Afrikaanse bodem. Een marketing stage in Oeganda bleek het startschot van een onvoorwaardelijke liefde voor het Afrikaanse continent. Een werk-stage bij een reisagent in Malawi werd de basis voor het organiseren van reizen. Deze stap veranderde in een professionele carrière door ruim 10 jaar in Nederland als productmanager voor Afrika te werken. Als verantwoordelijke voor Tanzania, Malawi, Zambia, Namibië en Botswana vloog ik naar alle uithoeken van Afrika. Vriendschappen werden versterkt met als persoonlijk hoogtepunt dat ik bruidsmeisje was op de bruiloft van mijn vriendin Steph in Malawi.

De liefde en passie voor Afrika deel ik thuis met mijn man Jannis die zijn jeugd doorbracht in Tanzania. In onze vakanties gaan we samen op avontuur om nieuwe plekjes te ontdekken. Uiteraard bezoeken we dan ook onze vrienden in zijn tweede thuis Tanzania en mijn geliefde Malawi.”

Nicole van Etten

Eigenaresse, Safari Atelier

Je boekt jouw Afrika rondreis bij Safari Atelier omdat..

 

Sinds 2009 voet op Afrikaanse bodem

Persoonlijk Advies & reis op maat

LODGES & PARTNERS MET OOG OP DUURZAAMHEID

écht ALLE plekken zelf bezocht

Professioneel en tóch informeel

En hoe gaat het dan, het samenstellen van zo'n Afrika rondreis op maat?

We kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt wat er allemaal komt kijken bij het zoeken en boeken van een Afrika rondreis op maat. Vandaar dat we graag antwoord geven op de vraag hoe het proces van het eerste Afrika reisidee tot het boeken van een reis bij Safari Atelier in zijn werk gaat. Geen reis komt exact op dezelfde manier tot stand, maar globaal gezien doorlopen we 6 stappen om samen jouw droomreis op maat te creëren. Het is fijn als je weet waar je aan toe bent, dus op onderstaande pagina beschrijven we deze 6 stappen en nemen we je mee in het hele proces. 

Onze Afrika avonturen samen 

Stel ons een vraag
1
Hi Afrika liefhebber,

Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje!