Reisvoorstel

Deel jouw reiswensen met ons

 

Een reisvoorstel aanvragen

“Er is niets verslavender dan reizen, en er is niets fijner dan ’thuiskomen’ in Afrika.”

Afrika voelt voor ons als thuiskomen. En wij nemen je graag mee naar ons ’thuis’. Jouw reis begint bij een reisvoorstel op maat. Het creëren van een droomreis op maat doen we aan de hand van een aantal vragen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de aanvullende vragen en eerste ideeën met je door te spreken.

 

Reisvoorstel aanvragen

Ik denk aan de volgende bestemming:

Over Safari Atelier…

“Traveling, it leaves you speechless then turns you into a storyteller” – Ibn Battuta

Laat je inspireren door onze
Safari blogs

De reis voldeed aan al onze wensen, we hebben genoten

Allereerst was de vakantie, super geslaagd! Het voldeed aan al onze wensen en we hebben genoten. Doordat Nicole de tijd voor ons nam, om goed naar onze wensen te luisteren, klopte alles aan onze reis. Alles was mogelijk, een nachtje langer op de ene locatie, een gunstigere vlucht, etc. Wij wilde heel graag duiken en door de ervaring van Nicole, hebben we dit kunnen doen op de mooiste plek bij Zanzibar. Wij zijn helemaal geen ervaren reizigers, maar door alle tips die Nicole ons mee gaf, was dat ook helemaal niet nodig en kwamen wij prima uit de voeten. Wij gaan in de toekomst zeker nog eens op reis met de hulp van Nicole, nu weet ze nog beter wat voor ons een reis perfect maakt, dus dat gaat zeker goed komen!

Noortje en Bram

Tanzania, September 2019

Al onze parels op een rij
Alle Safari Atelier bestemmingen

Wij stellen ons graag voor
Wie wij zijn

En dat uitzicht, om nooit te vergeten!

Wat een fantastische ervaring was dit! De eerste dagen op safari en slapen in een prachtig gelegen lodge midden in de natuur.  In de avond genieten van de ‘Bushgeluiden’ bij het kampvuur. En dat uitzicht, om nooit te vergeten. De laatste dagen chillen met een cocktail in onze hand op tropisch Zanzibar. Zon, zee en strand. We hebben genoten!

Inge

Tanzania, November 2018

Andere reizigers gingen u voor
Alle reviews

Stel ons een vraag
1
Hi Afrika liefhebber,

Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje!