Zuid-Afrika reizen

Elke Zuid-Afrika rondreis is een creatie op maat
Alle rondreizenVraag jouw reisvoorstel aan

Laat je inspireren door onze

Reizen naar Zuid-Afrika

Met veel liefde hebben we een een kleine selectie reizen voor jou uitgeschreven en online gezet. Uiteraard zijn dit slechts voorbeelden en zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat je hier inspireren, maar verdwaal vooral niet in alle mogelijkheden. Haak ons in een vroeg stadium aan, want wij zijn er om je te helpen en aan de hand van jouw reiswensen de Afrika reis op maat samen te stellen die voor 100% bij jullie past! Hoe zo’n proces van reisidee tot een concrete rondreis op maat eruit ziet bij Safari Atelier, lees je op onze special Afrika rondreis op maat pagina.

Veel leesplezier!

Onze voorbeeld reizen naar Zuid-Afrika

Safari Atelier - Pafuri Tented Camp - Kruger - Zuid Afrika

Luxe hoogtepunten van Zuid-Afrika


14 dagen, vanaf € 5.280 per persoon

Highlights van deze reis: Panoramaroute - Timbavati - Pafuri - Magoebaskloof - Welgevonden

Safari Atelier - Kgalagadi Transfrontier Park - Zuid-Afrika

Ongerepte Namibië en Zuid-Afrika selfdrive


22 dagen, vanaf € 5.200 per persoon

Highlights van deze reis: Namib woestijn, Kolmanskop, Fish River Canyon, Kgalagadi Transfrontier Park, Augrabies Falls, Cederberg, Stellenbosch, Kaapstad.

Jouw Zuid Afrika rondreis op maat

 

Word jij ook zo enthousiast van een van de Zuid-Afrika reizen op deze pagina? Dit kan de basis van jouw reis worden! Wil je totaal iets anders?

Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om in te gaan op jouw specifieke (reis)wensen. Daarmee is elke rondreis van Safari Atelier een maatwerk creatie.

Laat ons weten waar wij rekening mee moeten houden zodat we samen jouw droomreis naar Zuid-Afrika op maat kunnen ontwerpen.

 

 

Safari Atelier - Tuinroute Oudtshoorn - Zuid-Afrika

Tuinroute & Mozambique semi-luxe


21 dagen, vanaf € 3.820 per persoon

Highlights van deze reis: Kaapstad, Stellenbosch, Franschhoek, Hermanus, Oudtshoorn, Plettenberg, Misty Mountains, Port Elizabeth, Vilanculos/ Bazaruto.

Safari Atelier - Tuningi - Madikwe - Zuid Afrika

Onontdekte wildparken Zuid-Afrika


11 dagen, vanaf € 4.090 per persoon

Highlights van deze reis: Johannesburg - Black Rhino Reserve - Madikwe - Welgevonden

Lees snel verder voor meer Zuid-Afrika inspiratie

Maatwerkreizen naar Zuid-Afrika met Safari Atelier

Het veelzijdige Zuid-Afrika heeft alles in huis! Zo kun je hier weergaloze safari’s beleven in de privéreservaten rondom het Kruger en nabij Addo Elephant Park. Op zoek naar safari’s van de gebaande paden? Kies voor het schitterende Madikwe of privéreservaat van Welgevonden. Daarnaast nodigt Zuid-Afrika uit tot geweldige culinaire uitspattingen. Beleef de beste restaurants in Kaapstad of de sfeervolle steden Stellenbosch en Franschhoek. Of ga met elkaar op avontuur aan de landschappelijke Tuinroute met haar vele mogelijkheden! Bekijk onze reizen en doe inspiratie op.

Combineer Zuid-Afrika met Namibië of Mozambique

Heb je extra tijd om de buurlanden van Zuid-Afrika te bezoeken en wil je nog meer variëteit aan jouw rondreis brengen? Kies dan voor een verlenging naar Namibië. Vanaf Kgalagadi Transfrontier Park rijd je zo richting Fish River Canyon en de Namib woestijn. Op zoek naar de beste duik- en strandbestemming van Afrika? Sluit jouw rondreis door Zuid-Afrika dan af aan de tropische stranden van Mozambique. Kies voor het toegankelijke Tofo of de exclusieve Bazaruto archipel voor een paradijselijke afsluiter van je reis door Afrika!

Als een rondreis naar Zuid-Afrika je aanspreekt, vind je onderstaande bestemmingen wellicht ook interessant:

Laat je inspireren door onze
Avontuurlijke Safari Atelier blogs

Vraag jouw reisvoorstel aan

Elke rondreis van Safari Atelier een maatwerk creatie. Laat ons weten waar wij rekening mee moeten houden en samen ontwerpen we een droomreis op maat.

Daarom boek je jouw reis bij Safari Atelier

  • Sinds 2009 voet op Afrikaanse bodem
  • Persoonlijk advies & reis op maat
  • Lodges & partners met oog op duurzaamheid
  • Écht alle plekken zelf bezocht!
  • Professioneel en tóch informeel

Deze reizigers gingen jou voor!
Reviews

Stel ons een vraag
1
Hi Afrika liefhebber,

Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje!